Pusryčiai – vienas svarbiausių dienos valgių, todėl jiems vertėtų skirti ypatingą dėmesį. Rytais dažniausiai skubame, todėl geriausia išeitimi gali būti greitai paruošiamas valgis, kuris gali būti ne tik skanus, bet ir labai maistingas.
Sveikesnių sausų pusryčių alternatyvą siūlo latvių gamintojas MILZU, kurio produkcija gaminama iš rugių, avižų bei pilkųjų žirnių, pasižyminčių didelių baltymų kiekiu.
MILZU sausuose pusryčiuose nėra jokių gyvulinės kilmės produktų, todėl gaminiai tinka ir vegetarinės ar veganinės dietos besilaikantiems žmonėms. Vietoje kvietinių miltų MILZU produkcijoje naudojami žirniai. Be kviečių, riešutų ar kiaušinių gaminami sausi pusryčiai ypatingai tinkami alergiškiems ar sveikesnių alternatyvų ieškantiems žmonėms.